Over ons

Ons deskundige team staat voor u klaar om hoogwaardige medische zorg te bieden voor aandoeningen die verband houden met de neus, keel en oren. Met jarenlange ervaring en een toegewijde benadering van uw gezondheid, streven we ernaar om u de best mogelijke behandeling en zorg te bieden.

Dr. Ann Vermeiren

Neus-Keel-oorarts

De opleiding Neus-keel-oorziekten en Hoofd en Halschirurgie werd gevolgd aan de KU Leuven en te AZ Delta Roeselare. Ze is verbonden aan AZ Voorkempen te Malle . Ze heeft een bijzondere interesse in de algemene diagnostiek en behandeling van de verschillende subdisciplines.

Sanne Clerckx

Audiologe

Sanne volgde haar opleiding Audiologie aan de Arteveldehogeschool Gent. Naast haar werk in de NKO-praktijk is Sanne ook verbonden aan AZ Voorkempen (klinisch audiologie) en Arteveldehogeschool (docent opleiding Audiologie en Logopedie). Ze heeft een bijzondere interesse in kinderaudiologie.

Maak een afspraak

U kunt eenvoudig een afspraak bij ons inplannen, zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak, verwijzen wij u graag naar onze online agenda.